Sommerkage – glutenfri

Frugt Kage – Top
Frugt Kage – Top

Lækker glutenfri og proteinrig frugtkage

Kagen er blot et mix af rester i mit “spisekammer”
Saftig og frisk med frugt og bær
Rigeligt med rigtig øko smør og øko rørsukker – det må man ikke gå ned på.

Her kommer opskriften.

  1. Ovnen tændes på 175 grader varmluft
  2. Formen smøres eller dækkes med bagepapir
  3. Smør og sukker piskes luftigt
  4. Æg vendes i sukkermasse – et ad gangen
  5. Protein pulver, malet havregryn, majsmel, kanel, bagepulver blandes og mixes
  6. med sukker-/æggemasse
  7. Frugt og bær vendes i
  8. Nødder og chokolade vendes i
  9. Bages i 1 time
  10. Lad kagen afkøle inden du sætter tænder i den
  11. Kan anbefales med flødeskum eller glassur på toppen

 

Enjoy
Olena

Ingredienser

150 g smør

130 g sukker

3 æg

1 scoop vanilla protein pulver

75 g malet havregryn

130 g majsmel

1 tsk kanel

1 tsk bagepulver

375 g frugt & bær

50 g hasselnød

50 g chokolade (72% kakao)