Knækbrød Glutenfri

Knækbrød
Knækbrød

KNÆKBRØD – FULDKORN – GLUTENFRI
Knækbrød er super nemme at lave, og kan laves præcis som du ønsker. Du kan skifte ingredienser ud samt du kan bestemme størrelsen på dine knækbrød. Jeg har eksperimenteret med rosmarin, korinder og salt.

Resultatet blev lækkert, og kan anbefales til brunch-bordet eller som mellemmåltidssnack. Lige for tiden er avokado og hytteost favorittilbehør til mine knækbrød. Knækbrødene kan også klare en gang tandsmør. Mums

Sådan gør du:

  1. Ovnen tændes på 175 grader varmluft
  2. Blend hørfrø og mandler til mel
  3. Mix alle ingredienserne
  4. Lad det trække 5-10 minutter
  5. Der er dej til to bageplader
  6. Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir
  7. Fjern det øverste lag bagepapir, og skær knækbrødene i ønskede størrelser
  8. Bages i 35-40 minutter
  9. De færdige knækbrød brækkes forsigtigt ud og køles helt af
  10. Opbevares i lufttæt beholder

Velbekomme, Susanne

Ingredienser

1 dl hørfrø

1dl mandler

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

1 dl chiafrø

2 dl sesamfrø

3 spsk HUSK

2 tsk bagepulver

2 tsk salt

2 tsk tørret rosmarin

1 tsk tørret koriander

4 dl vand