Julekonfekt med Protein & Cointreau

Cointreau1
Cointreau1
Cointreau2
Cointreau3

Det var 3. søndag i advent i søndags. Og selvom jeg ikke er den store julenisse, blev jeg alligevel grebet af stemningen fra julemusikken, der strømmede ud gennem min højtaler i stuen.

Det resulterede i 3 slags julekonfekt – super simple opskrifter. Du får den ene her.

Sådan gør du:

  1. Marcipan, likør og proteinpulver æltes godt sammen – jeg brugte blot håndkraft
  2. Rulles til små kugler
  3. Smelt chokolade over vandbad. Kuglerne overtrækkes efter ønske. (Jeg brugte mørk chokolade med 70% kakao)

Opbevares i lufttæt beholder samt mørkt og køligt. Hvis muligt, undgå køleskab, da dette kan gøre chokoladeovertrækket hvid.

Ønsker dig en hyggelig konfekt-making

 

Kærligst, Susanne

Ingredienser

130 gram marcipan

3 spsk cointreau likør

20 gram proteinpulver Vanilla Milkshake fra BodyLab

chokolade til overtræk