Hjemmelavet papaya-is med kiwi

Ice Cream
Ice Cream
Ice Cream 2

Jeg har lige investeret i is-forme af silikone – og fik med det samme lyst til at lave is, så jeg brugte rester af frugt jeg havde mit køkken. Du kan også bruge andre forme, hvis ikke du har ispind-bakker. Note til mig selv (primært): Husk at sætte pindene i, inden de kommer i fryseren.

Denne opskrift rækker til 6-7 ispinde.

 Sådan gør du:

  1. Papaya og banan moses
  2. Pisk fløden til skum
  3. Papaya, banan sukker, flødeskum og vaniljepulver vendes forsigtigt sammen
  4. Kiwien skæres i tyndere skiver (du kan også bruge banan eller papaya eller… you name it) og kommes i formen som det første
  5. Fyld herefter ismassen i formene
  6. Bank stille formene mod bordplade, så evt. luftbobler fjernes
  7. Stilles tildækket på frost natten over

 

Nu har du det lækreste hjemmelavede is til dine gæster (eller dig selv). Du kan selvfølgelig bruge det frugt du bedst kan lide

Kærligst, Susanne

Ingredienser

1/2 papaya

1 banan

1 dl fløde

1 tsk rørsukker

1/2 tsk vaniljepulver

1 kiwi